Transport în Anglia | Omida Logistics

Transport în Anglia

Oferim transport internațional în toate țările din Europa. Organizam transport in modelul FTL si LTL. Crește-ți afacerea cu noi.

Omida asigură transport sigur către/dinspre Anglia. Avem o gamă largă de parc auto, ceea ce ne permite să personalizăm transportul în funcție de nevoile clienților.

Omida asigură transport sigur către/dinspre Anglia. Avem o gamă largă de parc auto, ceea ce ne permite să personalizăm transportul în funcție de nevoile clienților. | Omida Logistics

Organizam complet transportul din Polonia in Anglia. Ne ocupăm de toate formalitățile și lucrăm cu cei mai experimentați parteneri logistici. Din țara noastră, exportăm produse alimentare, utilaje, dispozitive electrice și mecanice, piesele acestora și multe altele. Oferta noastră este bogată și adaptată clientului. Expeditorii și logisticienii noștri depun toate eforturile pentru a se asigura că transportul este la timp .

Transport Polonia - Anglia

Anglia face parte din Regatul Unit al Marii Britanii și acoperă părțile sudice și centrale ale insulei, la granița cu Țara Galilor și Scoția. Este separată de Franța de „Canalul Englez”. Insulele Britanice sunt unul dintre cele mai importante puncte economice nu numai pentru Europa, ci și pentru lume. Industria foarte bine dezvoltată de acolo înseamnă că comerțul cu alte țări este foarte mare. Orașele către care se organizează cel mai des transporturi sunt:

 • Londra
 • Birmingham
 • Liverpool
 • Leeds

Mărfuri exportate și importate între Polonia și Anglia

Transportul de marfă între Polonia și Anglia se efectuează __ în multe industrii__. Cele mai frecvent exportate materiale din Polonia în Anglia sunt

Una dintre cele mai dezvoltate și mecanizate industrii din Anglia este agricultura. Din acest motiv, pe ruta dintre Polonia și Anglia se exportă și se importă în principal aparate și mașini dedicate industriei agricole. Materiale precum

Transport omida logistics

Tipuri de transport din Polonia în Anglia

Transportul între Polonia și Anglia este în primul rând transport rutier. Sunt transportate cantități mai mari de mărfuri __ încărcătură completă _, dar, mai ales, [__ marfă generală__](https://omida.pl/transport- marfă generală). Dacă specificul comenzii o impune, de asemenea, transport cu avionul sau morski ).

Taxe în Anglia

HGV-urile care călătoresc în Marea Britanie trebuie să plătească o taxă pe anumite drumuri. Locațiile taxelor depind de tonajul vehiculului. Vehiculele grele de peste 3,5 tone trebuie să plătească taxă doar pe autostrada M6, dar dacă vehiculul cântărește mai mult de 12 tone, este obligat să plătească taxe pe toate drumurile. De asemenea, se percepe o taxă pentru călătoria prin Eurotunnel pe sub canalul La Manche, există și interzicerea transportului autoturismelor echipate cu instalații _gaz. Valoarea taxei depinde de:

 • tipul vehiculului
 • greutate totală
 • configuratia osiilor

Taxele din Marea Britanie pot fi efectuate prin portalul online al operatorului de taxare, plătiți vinieta pe feriboturile selectate înainte de a intra în Regatul Unit sau plătiți taxa la puncte de vânzare situate în afara țării. Taxa pentru autostrada M6 se poate face pe site. [link] (https://www.m6toll.co.uk/)

England omida logistics

Restricții și amenzi în Anglia

În zonele urbane din Anglia, există o limită de viteză de 48 km/h (30 mph) pentru toate vehiculele. În afara zonelor urbane, camioanele trebuie să respecte limita de 80 km/h (50 mph), 96 km/h (60 mph) pe drumurile expres și 112 km/h (70 mph) pe autostrăzi. Un șofer care nu respectă limitele de viteză se va confrunta cu o amendă de la 100 £ la 1.000 £. Cu toate acestea, în cazul depășirii cu viteză pe autostradă, cuantumul maxim al amenzii crește la 2500.

Există, de asemenea, restricții de dimensiunea vehiculului în Regatul Unit. Vehiculul nu trebuie să aibă mai mult de 2,55 m lățime, 4 m înălțime, iar combinația de vehicule nu trebuie să depășească 18,75 m.

Cei mai mari destinatari de produse din Marea Britanie sunt țări precum Germania, Franța, Statele Unite și Țările de Jos. Dar datorită economiei dezvoltate pe scară largă și a pieței de transport de acolo, Marea Britanie este, de asemenea, un partener economic foarte important pentru Polonia, prin urmare un schimb foarte mare de mărfuri are loc pe ruta Polonia - Anglia și Anglia - Polonia.

Toate tarile
Înapoi la Transport în țări
 • Servicii de Transport
  • Transport intermodal
  • Paperliner
 • Transport Internațional
 • Forwarding
 • Logistics
 • Companie
 • Cotație
  • PolskiEnglishEspañolRomână
Omida Logistics Sp. z o.o.
Copyright © Omida Logistics Sp. z o.o. 2010 - 2024
| Toate drepturile rezervate
Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe despre Politica de confidențialitate  

Pe data de 19 iunie 2023, detaliile adresei s-au schimbat. Datele actuale pot fi găsite pe contact.