Transport în San Marino | Omida Logistics

Transport în San Marino

Oferim transport internațional în toate țările din Europa. Organizam transport in modelul FTL si LTL. Crește-ți afacerea cu noi.

San Marino este o mică enclavă din Italia cu capitala cu același nume. În calitate de expeditor internațional, organizăm transporturi către San Marino.

San Marino este o mică enclavă din Italia cu capitala cu același nume. În calitate de expeditor internațional, organizăm transporturi către San Marino. | Omida Logistics

Cunoașteți detaliile San Marino - reglementările rutiere în vigoare în această țară și tipurile de transport pe care le putem organiza prin livrarea încărcăturilor direct la locul indicat.

Transport Polonia - San Marino

San Marino este una dintre cele mai mici țări din Europa, care este împărțită în 9 unități administrative. Prin urmare, organizarea transportului către San Marino nu este o problemă. Condițiile pentru transportul încărcăturilor sunt favorabile șoferilor, întrucât drumurile din San Marino sunt în stare bună. Datorită conexiunilor bine dezvoltate între unitățile administrative, suntem capabili să livrăm mărfuri în orice punct indicat de client.

San Marino are Nuovo codice della strada, noul cod rutier, care este în conformitate cu normele în vigoare în Italia. Această țară are o suprafață de numai 62 km2, din care o mare parte este acoperită de munții Apenini - prin urmare, drumurile din această țară sunt extrem de șerpuite. San Marino este, de asemenea, o țară cu multe sensuri giratorii, indicatoare și mult trafic.

Limite de viteză în San Marino

Topografia, suprafața mică a țării, puține drumuri și biodiversitatea diversă afectează semnificativ limitele de viteză din San Marino. De asemenea, nu există o împărțire în tipuri de vehicule. Dacă nu se specifică altfel pe indicatoarele rutiere, limita de viteză este următoarea:

 • in intravilan 50 km/h,
 • în afara intravilanului pe drumuri obișnuite 90 km/h,
 • in afara intravilanului pe drumurile expres 110 km/h.

Este de menționat că în San Marino, din cauza drumurilor întortocheate, se aplică reglementări speciale pentru durata călătoriei cu vehiculul. S-a convenit ca limita de lățime (măsurată fără oglinzi) să fie de 2,5 m, iar înălțimea maximă a vehiculelor a fost stabilită la 4 m. Lungimea maximă pentru vehiculele cu o singură axă este de 7,5 m. Un singur vehicul cu cel puțin două axe poate măsura până la 12 m, limita pentru semiremorci este de 12,5 m.

San Marino - Transport San Marino Omida

Ce fel de transport organizăm în raport cu San Marino?

Organizam o gama larga de servicii de transport catre San Marino. Datorită limitelor de lungime a vehiculelor și a cererii mari pentru următoarele industrii din San Marino, oferim cel mai adesea servicii pentru:

Consultați și alte servicii dedicate diverselor industrii, pe care le oferim în timpul transportului către țări din Europa și nu numai. Contactați-ne dacă aveți întrebări și consultați alegerea celui mai bun tip de transport potrivit nevoilor dumneavoastră.

Planifică-ți transportul din San Marino

Suntem o companie de transport poloneză cu experiență vastă și procese dovedite de management al lanțului de aprovizionare. Expeditorii noștri sunt disponibili în timpul evaluării, organizării și executării comenzilor. Oferim clientilor nostri o gama variata de servicii de transport in diverse directii, inclusiv din Polonia până în San Marino. Dacă aveți întrebări despre transportul din Polonia către San Marino sau doriți să obțineți o cotație pentru transportul dvs., vă rugăm să ne contactați prin formularul disponibil pe site-ul nostru. Acesta va merge la unitatea corespunzătoare pregătită pentru a vă gestiona încărcătura.

Toate tarile
Înapoi la Transport în țări
 • Servicii de Transport
  • Transport intermodal
  • Paperliner
 • Transport Internațional
 • Forwarding
 • Logistics
 • Companie
 • Cotație
  • PolskiEnglishEspañolRomână
Omida Logistics Sp. z o.o.
Copyright © Omida Logistics Sp. z o.o. 2010 - 2024
| Toate drepturile rezervate
Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe despre Politica de confidențialitate  

Pe data de 19 iunie 2023, detaliile adresei s-au schimbat. Datele actuale pot fi găsite pe contact.