Transport în Suedia | Omida Logistics

Transport în Suedia

Oferim transport internațional în toate țările din Europa. Organizam transport in modelul FTL si LTL. Crește-ți afacerea cu noi.

Suedia se află pe traseul punctelor importante de transport de pe harta Europei. Avem o gamă largă de abilități necesare pentru a organiza transportul în Suedia.

Suedia se află pe traseul punctelor importante de transport de pe harta Europei. Avem o gamă largă de abilități necesare pentru a organiza transportul în Suedia. | Omida Logistics

Acordați atenție celor mai importante aspecte și recomandări pentru transport atunci când comandați livrare în Suedia și Țările Baltice.

Transport Polonia - Suedia

Oferim servicii de transport între Polonia și Suedia. Luăm în considerare terenul, limitele de viteză și informațiile despre taxe pentru a reduce timpii de livrare și a maximiza potențialul rutier al Suediei. Aveți încredere în specialiști și încredințați-ne nouă transportul mărfii dumneavoastră.

Transport din Polonia în Suedia

Suedia este o țară situată în peninsula Scandinavă. Țara asociată cu tradițiile nordice și cultura vikingă este muntoasă. Are, de asemenea, un climat arctic rece și numeroase păduri. Munții Scandinavi se întind de-a lungul graniței cu Norvegia, cu dealuri întinse. Suedia este împărțită în 25 de provincii combinate în trei unități mai mari: nordul (Norrland), central (Svealand) și sudul (Götland). Accesul ușor în fiecare colț al țării și o rețea de drumuri bine dezvoltată ne permit să ajungem în locuri precum:

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Uppsala
 • Västerås
 • Örebro
 • Linköping

Suedia are aproximativ 2.000 km de autostrăzi și autostrăzi de înaltă calitate. Călătoria pe aceste drumuri este gratuită. Trebuie să plătiți doar podurile care leagă Suedia de Danemarca și Norvegia. În acest moment, merită menționat că de mulți ani Suedia este o țară care implementează politica Vision Zero, al cărei scop principal este supremația vieții umane. Conceptul de implementare a programului se bazează pe îmbunătățirea continuă a infrastructurii rutiere pentru a minimiza riscul de accidente.

Suedia - Omida FTL

Cele mai populare metode de transport în Suedia

La Omida Logistics, angajăm o echipă de specialiști calificați care deservesc rutele scandinave către Finlanda, Suedia, Norvegia și Danemarca. În calitate de specialiști în organizarea transporturilor internaționale, recomandăm (în funcție de necesități) utilizarea marfurilor generale, precum și a transportului cu încărcătură completă, observând că principala diferență între aceste tipuri de transport este utilizarea zonei de încărcare. La organizarea transportului în Suedia, merită menționat și cabotajul, adică o combinație a două metode diferite de transport, de exemplu, pe mare - folosind feribotul și rutier folosind transportul rutier. Această metodă de transport generează o serie de beneficii sub forma unor costuri reduse ale călătoriei rutiere și o mai mare luare a deciziilor în planificarea rutei pe baza locației cabotajului. În Suedia, sunt permise maximum trei cabotajuri în termen de șapte zile de la ultima descărcare a transportului internațional de intrare. După acest timp, șoferul și compania sunt obligați să efectueze o „colling off”, adică o pauză de 4 zile înainte de următoarea operațiune de cabotaj în aceeași țară. De menționat este faptul că vehiculele utilizate pentru transport internațional trebuie __ să se întoarcă la baza operațională aflată acolo în termen de 8 săptămâni de la părăsirea țării de înmatriculare și să documenteze întregul incident.

Limite de viteză în Suedia

Regulile rutiere din Suedia sunt similare cu regulile rutiere poloneze. Ne putem aștepta la aglomerații de străzi doar în orașele mai mari, iar cu cât mergi mai spre nord, cu atât drumurile sunt tot mai neglijate. Cultura de conducere în Suedia este foarte ridicată, iar șoferii suedezi apreciază respectarea regulilor rutiere. Pentru a vă deplasa eficient în Suedia, trebuie să respectați regulile de circulație rutieră aplicabile.

 • în intravilan există o limită de viteză de 50 km/h, totuși, în vecinătatea școlilor - 30 km/h,
 • pe autostrăzi - 90 km/h,
 • pe autostrăzi - 80 km/h,
 • pe drumurile locale si de munte 80 km/h sau 70 km/h in functie de indicatoare sau vreme.

Suedia - transport Omida

Cerințe rutiere în Suedia

Conducerea cu o semiremorcă este asociată cu anumite cerințe pentru echipamentul vehiculului, precum lanțuri de zăpadă iarna sau anvelope cu banda de rulare minimă (1,6 mm vara, 3 mm iarna). Suedia este o țară prietenoasă cu șoferii, oferind multe facilități sub formă de locuri mari de parcare și parcări supravegheate.

Vehicule autonome în Suedia

Volvo a produs primul vehicul rutier autonom care acționează ca un camion de livrare și un tractor într-un singur loc. Aceste tipuri de vehicule și-au găsit drumul bine în sectorul transporturilor. Mașinile autonome funcționează regulat pe unele rute, gestionând diverse tipuri de comenzi. Atunci când organizați transportul în Suedia, merită să luați în considerare utilizarea unui vehicul marcat ca Volvo Vera - este de a reduce costurile operaționale ale transportului cu 60 % și nu contribuie la poluarea mediului. Promovarea vehiculelor autonome înseamnă că popularitatea și disponibilitatea lor de utilizare în diverse sectoare ale economiei continuă să crească - este o soluție benefică, inovatoare pentru persoana care comandă transportul de mărfuri.

Volvo Vera - Omida transport

Planifică-ți transportul din Suedia

Suntem o companie de transport poloneză cu experiență vastă și procese dovedite de management al lanțului de aprovizionare. Expeditorii noștri sunt disponibili în timpul evaluării, organizării și executării comenzilor. Oferim clientilor nostri o gama variata de servicii de transport in diverse directii, inclusiv din Polonia până în Suedia. Dacă aveți întrebări despre transportul din Polonia către Suedia sau doriți să obțineți o ofertă pentru transportul dvs., vă rugăm să ne contactați prin formularul disponibil pe site-ul nostru. Acesta va merge la unitatea corespunzătoare pregătită pentru a vă gestiona încărcătura.

Toate tarile
Înapoi la Transport în țări
 • Servicii de Transport
  • Transport intermodal
  • Paperliner
 • Transport Internațional
 • Forwarding
 • Logistics
 • Companie
 • Cotație
  • PolskiEnglishEspañolRomână
Omida Logistics Sp. z o.o.
Copyright © Omida Logistics Sp. z o.o. 2010 - 2024
| Toate drepturile rezervate
Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe despre Politica de confidențialitate  

Pe data de 19 iunie 2023, detaliile adresei s-au schimbat. Datele actuale pot fi găsite pe contact.